RC rally Tábor

Počasí zapříčinilo zrušení 1. RC Rally Zálesí

Jak už asi všichni víte, tak naše premiéra v Humpolci měla velice krátké působení. Všichni závodníci vyjeli pouze na dvě rychlostní zkoušky.

Drobný deštík již od rána skrápěl rychlostní zkoušky a na tratích rychlostních zkoušek měnil šotolinu na velice řídké bahno. To ještě nebylo pro všechny účastníky nic extra neřešitelného, i když modely po rychlostních zkouškách byly o nějaké to kilo těžší. Po druhém rychlostním testu ještě vše vypadalo celkem dobře. Místy i přestávalo pršet, ale těsně před stratem třetí rychlostní zkoušky(Jirka Hadrava a Peťa Havlík již byli na startu) začalo velice intenzivně pršet. K tomu se ještě místy přidal i velmi silný vítr a bylo po soutěži.

Jury a i vedení šampionátu konstatovalo, že je dnešnímu závodu konec. V mezi čase co jsme obědvali, v tamním srubu skvělý guláš, přibylo na tratích místy i 5cm bahna a začali se tvořit hluboké laguny. Jednoduše řečeno odplavilo to všechny naděje na restart závodu.

Poděkování určitě zaslouží všichni co trať  pomohli stavět (Věrča, Peťa Jaroš a Honza Cvrček) a nemalé poděkování patří i těm co se v tom nepříznivém počasí pustili do úklidu. DÍKY MOC!

Ohledně možné náhrady se již rozhodlo, ale to přiblížím v dohledné době.  Doufám, že další podnik na těchto tratích bude již bez nepříjemností.

Facebook