RC rally Tábor

Vyhlášení za rok 2012

Slíbil jsem pokračování a pojďme se teda podívat jak to vypadalo na vyhlášení. Po přesunu do tepla proběhla krátká pauza, kterou záhy vyplnil zajímavý a záhy i potleskem ocenění snímek z dílny PB Pepetoniho, který se dal na kariéru „herce, režiséra“ a společně se svojí rodinou vytvořili snímek RC Horor. Snímek vystřídal guláš a ten byl také na potlesk. V průběhu filmu a krmě jsme s Kubou a Petrem dořešili výsledky a vypsali diplomy a mohlo se pomalu začít vyhlašovat.

Ještě než jsme se dostali k celkovým výsledkům letošního roku předali se ceny vítězům v jednotlivých kategorii v Mikula show. Přišla dotankovaní přestávka a již jsme se dostali k celkovým výsledkům.

Jako první F2 cup:
1)    Tomáš Šena
2)    Míra Lovčík
3)    Gandalf Skoupý

Následovali Junioři:
1)    Jakub Šena
2)    Míša Šenová
3)    Peťa Baloun

Senioři celkové pořadí 2012:
1)    Petr Strahal
2)    Míra Lovčík
3)    Petr Pavlát

Po těchto jednotlivých kategoriích, do kterých se povedlo sehnat velice zajímavé ceny (junioři dostali plakát s věnováním od Martina Prokopa) jsme se dostali k týmům. Kategorie každý rok oceněna krásným dortem měla i letos velký ohlas.

Týmy:
1)    Rally Club Vidov CK
2)    Wave Action
3)    Rally Club Vidov

Následovala opět dotankovací přestávka a mohlo se jít na celkové pořadí. To si díky poslednímu závodu pohlídal Jirka Hadrava.

Celkové pořadí:
1)    Jirka Hadrava
2)    Jan Brich
3)    Peťa Havlík

Tímto jsme se dostali na závěr letošního roku a ke švédským stolům. Mohla začít diskuze, která otevřela dvě ožahavá témata, ale o tom po novém roce.

Všem pořadatelům děkuji za skvělé závody, všem jezdcům a kamarádům za skvělou atmosféru a celému organizačnímu týmu za trpělivou práci.

Díky všem a šťastný nový rok na rychlostních zkouškách a nejen na nich přeje za celý realizační tým RCRTábor Alf.

Facebook