RC rally Tábor

VOLKSWAGEN R 2wd MotorSport

VolksWagen R 2WDPrvní závod je za dveřmi a týmy pomalu, ale jistě kompletují své nové zbraně na sezonu. Jako prvního si představme staronový tým VOLKSWAGEN R 2wd MotorSport.

Po dlouhé týmové poradě došlo ke spojení dvou již velice známých borců.Oba jezdci se shodli na pohonu pouze přední nápravy. Jako týmová jednička se představí Jakub Strouhal a záda mu bude krýt ostřílený mazák Pavel Skoupý St. Jejich program je naplánován na celou sezonu Táborského šampionátu+testovací volné podniky. Cíle jsou nemalé,  jelikož oba jezdci by si ze začátku sezony chtěli osahat své speciály a v průběhu sezony nahlédnout na podiová umístění.

DSC02641

Podle slov manažera dochází k rozsáhlému testování nové techniky na území Středočeského kraje. Především dochází k nastavení setupů na první závod ve Světlé, který je již za dveřmi.

DSC02647

Oba jezdci přes zimu pilně testovaly hodně vozů, ale po úvodním závodě MS v Monte Carlu se rozhodli pro Volkswagen. Konkrétně se bude jednat o speciál Volkswagen Scirocco, který testoval sám Carlos Sainz při Německé ADAC Rallye jako předjezdec. Nezbývá než nic jiného než si odkrýt týmové zbraně!!!

DSC02658Představení se odehrálo 28.2 v odpoledních hodinách na území Prahy.

autor příspěvku: Honza Brich

Facebook