RC rally Tábor

Pozvánka na 31. Rc Rally Tábor

logoDalší podnikem táborského šampionátu je o nadcházejícím víkendu 31. Rc Rally Tábor. Startovní listina ještě není uzavřena, ale již čítá velice zajímavá jména ve všech kategoriích.

Mezi čtyřkolkami nechybí již nikdo ze špičky, kterou doplnil Petr Pavlát a rázem se situace v této kategorii velice přiostřila. Na start se postaví opět i kluci z Plzně a tak zde jistě bude o zábavu postaráno.

Ve dvoukolkách je ovšem konkurence, zatím dá se říci, možná větší. Není zatím jisté, jestli závod pojede dosavadní lídr Kuba Jerhot, ale už teď je jasné, že se na start postaví velice silné duo Strahalových s pohonem 2wd a chybět opět nebude i Petr Havlík s krásným Fordem Escort MK2. Pokud tuto kategorii doplní ještě Zdeněk Neuwirth, David Příplata nebo například Luboš Klinkáček bude se jednat o nejlépe obsazený závod v kategorii 2wd.

V juniorech to bude také veselejší. Na start se postaví po pauze Petr Baloun a Káťa Jarošová. Chybět jistě nebudou Kuba a Míša Šenovi a uvidíme jestli je ještě někdo nedoplní, neboť smutná zpráva je omluva tria Karasových.

Počasí je zatím trošku nepříznivé, ale věříme, že se počasí umoudří a začne pršet až půl hodiny po sklizení tratě a pojedeme spokojeně domů.

Za realizační team Alf

Facebook