RC rally Tábor

Tisková zpráva k 6. RC Rally Lužnice

6. RC Rally LuzniceVážení jezdci dovolte mi Vás pozvat na teprve druhý dvoudenní závod v rámci RCTR Tábor, kterým je 6. RC Rally Lužnice. Čeká nás opět pořádní porce rychlostních zkoušek a závod bude rozdělen na dvě etapy. První etapa začíná v pátek, kdy jsou pro vás připraveny rychlostní zkoušky za šera a poté zcela za tmy, kde osvětlení vozu bude jediným vaším zdrojem světla. Povrchem zkoušek budou dvě velmi rozdílné druhy asfaltu jeden krásně hladký a přilnavý a poté velmi hrubý a nevyzpytatelný. V sobotu se přesuneme na již klasické šotolinové rychlostní zkoušky, které opět prověří vaši fyzickou kondici.

Po celý dvou denní závod bude k dispozici točené pivo, limonády, nějaké to grilované maso. Restaurace v kempu bude zavřená

Ubytování je možno v chatkách dvou a čtyřlůžkových a třílůžkových. V chatkách jsou peřiny(i s povlečením) a lednička . Noc ve dvou lůžkové chatce stojí 200,-Kč a ve čtyřlůžkové chatce 400,-Kč a třílůžkové 300,- Kč, jedná se o ceny za celou chatku.Kdo bude mít zájem o chatku ať mě kontaktuje bud na david@priprd.cz nebo na tel. 607262045. Zkuste se domluvit třeba i na společné bydlení více lidech nebo mě kontaktujte jestli není u někoho volné místo. Případně můžete přespat v karavanu, autě, stanu, pod širákem.

Autor: David Příplata

Facebook