RC rally Tábor

Připravte si otázku :)

rcrt2012   Sezóna 2013 se nám uzavře již tento víkend v Kněžicích. Podle očekávání je na pořadu Mikulašou, která udělá tečku za již osmou sezónou Rc Rally Tábor.

Přípravy na vyhlášení jsou opět v plném proudu a opět se máme na co těšit.

Dopolední program, nebo spíš program dokud bude vidět je jasný. Mikulašou a dle předpokladů zřejmě dvě skupiny a následně pavouk. Ovšem i letos se pojede finále víckrát a to jak ve dvoukolkách, tak i v Juniorech (dle dosažených výsledků v základní tabulce).

8_mikula

Následovat bude vyhlášení. To jako vždy se snažím moderovat s Kubou, ale letos jsem se rozhodl, že to uděláme trochu  jinak. Jednotlivé kategorie vyhlásíme opět my, ale následně bude pokládat otázku šťastný vylosovaný a doufám, že se tím do vyhlašování zapojí více lidí.

Z řešitelské části pravidel je asi jedinou složitější věcí PowerStage, která letos měla opět velký úspěch a jistě příští rok bude opět jako třešnička na dortu každé soutěže.

malelogo

Rušení, nahrazení powerstage z důsledku počasí

–          Stanovit pokud bude soutěž ukončena dříve budou se body za PowerStage rozdělovat za první odjetou Rz

–          Nebo PowerStage oznámit před poslední možnou Rz odjetou za regulérních podmínek

Další věci mě vesměs nenapadají a přijde mi, že pravidla pro příští rok zřejmě moc měnit nebudeme, ale můžu se mýlit. Proto podumejte a popřemýšlejte, co a jak vylepšit nejen v pravidlech a s nápady a připomínkami v sobotu ZDARECCC…

 

P.S. Občerstvení opět zajištěno, ale domácí produkty z dílen nejen maminek a babiček jsou jako vždy vítány 🙂

Facebook