RC rally Tábor

Sezóna 2014 – co a jak se rýsuje

fairSezóna 2014 je na svém začátku a vrcholí přípravy. Po tomto víkendu máme téměř připravenou grafiku na tisk(chybí logo na výsledkovou tabuli a startovací bránu, nalakovanou novou rampu (foto přiložím po zkrášlení logy), koupeny poháry a medaile, dořešena byla pracovní verze pravidel a mohl bych dlouhosáhle pokračovat co již je připraveno a co nás ještě čeká.

Každopádně bych zatím moc rád poděkoval všem za spolupráci a to i s ostatním seriálům za tvorbu kalendářů (především Brnu a MČR) a další spolupráci, která bude v sezóně velmi potřeba.

Pravidla se dořešila bez větších problémů a po diskuzi s realizačním týmem je Kuba v dohledné době připne na web, aby si každý mohl říci ještě pro a proti. Některé návrhy prozatím necháme na posouzení až po této sezóně, ale jsem rád, že se pravidla téměř nemění. Od 1.2.2014 již budou  brány jako oficiální pravidla na rok 2014.

Nevím, jestli jste si všimli, ale již je na webu aktuální kalendář na rok 2014 i loga. Odjeté závody přesune Kuba do historie a web bude mít přechod na rok 2014 téměř za sebou.

Tím ovšem nekončíme a mohu nastínit i snad další plány na rok 2014 a to především vytyčovací prvky na asfalt, které již dlouze řešíme a máme další myšlenku.

Za realizační tým Alf

Facebook