RC rally Tábor

Kalendář pro rok 2024

Začíná nám 19. sezóna šampionátu RCRT a tak se pojďme společně podívat na to, kde se v té letošní sezóně bude závodit.





Sezónu začneme na dopravním hřišti v Kamenici nad Lipou, kde se 13.4.2024 uskuteční 2. RC Rally Kamenice nad Lipou. Čekat Vás bude asfaltová trať kombinující rychlé a technické pasáže a vzhledem k rozloze hřiště se dají připravit i opravdu dlouhé rychlostní zkoušky.

Při druhém závodě budete mít možnost poměřit své síly s těmi nejlepšími jezdci RC Rally, protože druhý závod bude hostovat mistrovství české republiky. Společný závod se uskuteční na autokrosové trati v Humpolci v sobotu 11.5.2024 a ponese název 15. RC Rally Zálesí. V Humpolci se můžete těšit na zábavnou a rychlou šotolinovou trať, kde to jinak než bokem ani nejde.

Třetí závod je zatím ještě obestřen tajemstvím. Jisté je, že by měl proběhnout v červnu a pokud vše dobře dopadne, tak by se mělo jednat o šotolinový závod pod taktovkou Michala Bouchnera.

Čtvrtý závod patří k základním pilířům našeho šampionátu. Je to totiž 45. RC Rally Tábor, která se uskuteční v sobotu 3.8.2024 na dopravním hřišti u sladovny v Táboře. Asfalt v Táboře je příjemně hladký a umožňuje tak precizní jízdu na hranici možností modelu.

Při pátém závodě opět zavítáme na autokrosovou trať v Humpolci, při 16. RC Rally Zálesí v sobotu 7.9.2024. Pokud nám bude přát počasí, užijeme se parádní závody, protože Humpolecká trať je svým charakterem opravdu zábavná a hravá.

Sezónu zakončíme na stejném místě kde ji zahájíme, a tím místem bude dopravní hřiště v Kamenici nad Lipou, kde se v sobotu 26.10.2024 uskuteční 3. RC Rally Kamenice nad Lipou.


Kompletní kalendář si můžete prohlédnout zde: Kalendář 2024

Termíny si zapište do kalendáře a doufáme, že se na závodech budeme potkávat v co největším počtu.

Facebook