RC rally Tábor

Mikula se blíží…

Již za dva dny touto dobou bude v plném proudu boj o titul v letošním roce. Na rychlostních zkouškách v Kněžicích se letos bude rozhodovat o příčkách nejvyšších a uvidíme jak s bojem o přední příčky zamíchá počasí.

Na startu by se měla objevit kompletní špička doplněna o další zvučná jména.

V jednotlivých kategoriích to také bude zajímavé. V juniorech by měl chybět pouze Peťa Baloun, který se omluvil se závodu z důvodu léčení, ale na vyhlášení by měl společně s teamovým mechanikem, závodníkem taťkou Vaškem dorazit. Seniorská kategorie má na startu velice silné pole a Petr Pavlát s Frantinem Doležalem budou zřejmě diktovat tempo.

Mezi ostatními stojí za zmínku především boj o titul mezi Jirkou Hadravou a Honzou Brichem. Jirka má o trochu lepší výchozí pozici, ale i tak musí oba jít do závodu na plno a nenechat nic náhodě. Honza potřebuje, aby se do jejich souboje zamíchali i ostatní jezdci a to je opět impulz pro Michala Bouchnera, který již loni v poslední soutěži nechal všechny za svými zády.

Titul se rozhodne na rychlostních zkouškách, ale vyhlášení opět proběhne v Orlovně v Kněžicích. Tam již třetím rokem máme zázemí a skvělé podmínky pro zakončení.

Na co se na vyhlášení můžeme těšit? Hromada cen (téměř plný kufr mé Octávky). Skvělý guláš od Neuwirthových, skvělá vína z Moravy, hromady salámu, sýrů a dalších pochutin. V Kněžicích zdareccc

Za realizační team Alf

Facebook