RC rally Tábor

Šampionát RCRTábor opět doma

fairJe před námi další soutěž a to velmi oblíbená Rc Rally Tábor. Dle startovní listiny se máme opět na co těšit.    Dle jmen se jistě musíme mít na pozoru před Honzou Brichem, který minulý týden porazil na asfaltu zatím vedoucího jezdce MČR. Určitě své budou chtít říct i Jirka Hadrava, který měl asi zatím nejhorší vstup do sezóny v jeho bohaté kariéře. Nesmíme zapomínat i na další Petra Pavláta, Michala Bouchnera nebo i na ředitele minulého závodu. Velice kvalitní piloti, kteří stále zlepšují svojí formu a určitě nebudou nechávat zbytečné vteřiny na trati. Překvapit samozřejmě mohou i další. Zejména skvěle rozjetou sezónu má Zdenda Klíma, ale i moje maličkost se už vyhrabala z nechutě závodit a i já se moc těším do Tábora na legendu.

 
Velmi zajímavé souboje v kategorii dvoukolek pro tento závod ještě okoření Zdeněk Neuwirth, který po pauze znovu oprášil svojí 106ku a bude zatápět Ondrovi Danielovi, Tomáši Šenovi a především Petru Strahalovi. Tomáš se zatím po návratu do dvoukolky trochu hledá, ale nový vůz má velký potenciál a rozdíl mezi prvními třemi v této kategorii je opravdu zanedbatelný (dva body).

 

V seniorech a juniorech to bude asi jednoznačnější a pokud se nenastane nějaký technický problém jsou favority Petr Pavlát a Jakub Šena, ovšem Kuba se bude muset mít na pozoru před stále rychlejší Káťou Jarošovou a uvidíme, co předvede Tinka Matějčková.

 
V super Juniorech je velká škoda, že se stáhl Míša Baloun. Nedokážu tipovat favorita, ale černým koněm zde bude Simonka Hadravová. Zajímavé určitě bude sledovat, jak se s domácí tratí popere Filip Prokeš.

 
No co říci závěrem. Přijďte se podívat na další podnik RCRTábor a určitě zažijete krásnou sportovní sobotu.
Za realizační tým Alf

Facebook